Wat doet Reiki

 


  

Reiki werkt op vier niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, en spiritueel.

Het is niet voorspelbaar waar de energie naar toe stroomt.Het werkt op dat niveau en in dat tempo wat voor jou op dat moment nodig is.

Als je b.v. last hebt van hoofdpijn is het goed mogelijk dat die hoofdpijn met Reiki afneemt of  verdwijnt. Als de hoofdpijn juist een gevolg is van een oorzaak op een ander niveau , b.v. door beperkende overtuigingen of onverwerkte emoties, dan werkt Reiki ook daarop.

Reiki reinigt, heelt en activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest.Het maakt je bewuster in denken en doen en bevordert je intuïtieve ontwikkeling. Reiki werkt ook ontgiftend en is o.a. zeer goed toe te passen bij chemotherapie en na narcose,als ondersteuningen voor het afvoeren van schadelijke stoffen.

Ook waar geen genezing meer mogelijk is kan Reiki helpen dit proces op een zo goed mogelijke manier te accepteren , met name in de terminale zorg geeft Reiki  rust om over te gaan. 

De aanleiding om met Reiki kennis te maken varieert van persoon tot persoon.   Soms hoeft er helemaal geen concrete aanleiding te zijn  en speelt nieuwsgierigheid een rol,maar als toeval niet bestaat en het lezen van deze tekst je heeft “ getriggerd “ is het blijkbaar niet voor niets.Durf de stap te nemen om Reiki te ervaren .Het is een stap naar Licht en Liefde … voor jezelf !